Printer Friendly Version Међународни семинар о интегралном менаџменту заштите биљака, април 2017. године @ 10 April 2017 01:51 PM

Шестог априла 2017. године, у Тел Авиву је одржана завршна церемонија Међународног семинара о интегралном менаџменту заштите биљака.

Семинар је организован од стране Министарства спољних послова Израела, Израелске агенције за међународну развојну сарадњу - MASHAV, Министарства пољопривреде и руралног развоја Израела, Центра за међународну развојну сарадњу у области пољопривреде и Истраживачке организације за пољопривреду.

Учесници семинара су имали прилику да се сретну са стручњацима из дате области, посебно по питању заштите биља - интегралног менаџмента заштите, као и да истраже, кроз конкретне пројекте, могућности за примену израелске технологије у нашим условима.

Представници из Србије - др Соња Танчић Живанов, из Института за ратарство и повртарство Нови Сад, др Милан Бранков из Института за кукуруз Земун поље и Милош Петровић, асистент на Пољопривредном факултету у Новом Саду, добили су дипломе-сертификате о завршеном курсу. У име Амбасаде, конзул др Соња Стоиљковић је уручила дипломе нашим учесницима.