Printer Friendly Version Међународна туристичка изложба ИМТМ 2018 – учешће делегације из Србије, фебруар 2018. године @ 7 February 2018 11:23 AM

У Тел Авиву је 6. фебруара о.г. отворен Међународни туристички сајам – Туристичка изложба ИМТМ 2018, на којој свој изложбени простор имају и представници туристичког сектора Србије (Туристичка организација Србије, Туристичка организација Београда, Туристичка организација Суботице, Serbia Tour Operator, Omniturs, S-Travel DMC, Атомска бања из Горње Трепче и ЈП Стара планина). На позив израелске стране, а у циљу успостављања још чвршће сарадње у области туризма, у Израелу поводом сајма борави државни секретар Министарства трговине, туризма и телекомуникација Р. Србије др Мирослав Кнежевић. Испред Туристичке организације Србије, на сајму учествује и директорка ТОС Марија Лабовић.
Уочи свечаног отварања сајма, на маргинама ове манифестације, државни секретар Министарства трговине, туризма и телекомуникација РС др М. Кнежевић и амбасадор М. Станојевић имали су сусрет и разговор са министром туризма Израела Јаривом Левином. Обострано је оцењено да је туризам једна од области у којој постоје највећи потенцијали за даљи развој сарадње, што може да има позитиван ефекат на укупне билатералне односе и везе.