Printer Friendly Version Međunarodna turistička izložba IMTM 2018 – učešće delegacije iz Srbije @ 7 February 2018 11:46 AM

U Tel Avivu je 6. februara o.g. otvoren Međunarodni turistički sajam – Turistička izložba IMTM 2018, na kojoj svoj izložbeni prostor imaju i predstavnici turističkog sektora Srbije (Turistička organizacija Srbije, Turistička organizacija Beograda, Turistička organizacija Subotice, Serbia Tour Operator, Omniturs, S-Travel DMC, Atomska banja iz Gornje Trepče i JP Stara planina). Na poziv izraelske strane, a u cilju uspostavljanja još čvršće saradnje u oblasti turizma, u Izraelu povodom sajma boravi državni sekretar Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija R. Srbije dr Miroslav Knežević. Ispred Turističke organizacije Srbije, na sajmu učestvuje i direktorka TOS Marija Labović.
Uoči svečanog otvaranja sajma, na marginama ove manifestacije, državni sekretar Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija RS dr M. Knežević i ambasador M. Stanojević imali su susret i razgovor sa ministrom turizma Izraela Jarivom Levinom. Obostrano je ocenjeno da je turizam jedna od oblasti u kojoj postoje najveći potencijali za dalji razvoj saradnje, što može da ima pozitivan efekat na ukupne bilateralne odnose i veze.