Printer Friendly Version Десета медијска конференција дијаспоре и Срба у региону 29.12.2020. - ПОЗИВ @ 10 December 2020 10:24 AM

Удружење новинара Србије уз подршку Управе за сарадњу с дијаспором и Србима у региону Министарства спољних послова организоваће 29. децембра 2020. године Десету медијску конференцију дијаспоре и Срба у региону. 

Конференција ће због пандемије COVID-19 бити одржана преко ZOOM апликације. Тема конференције ће бити рад медија, организација и удружења Срба из региона и дијаспоре током пандемије COVID-19 и њен утицај на квалитет рада и економску одрживост медијске делатности Срба у дијаспори и региону. 

У другом делу конференције ће бити предстaвљен пројекат Удружења новинара Србије и УСДСР umrezavanje.rs покренут са идејом да представља платформу за умрежавање српских медија и организација у иностранству са матичном државом. 

Пријаве за учешће на конференцији заинтересовани представници медија, удружења и организација могу да пошаљу на ana.petronijevic@uns.rs до 17.12.2020. године.